Ajankohtaista / tiedotteet

Käyttö- ja hoitosuunnitelma on hyväksytty

Pohjois-Savon ELY-keskus on hyväksynyt Leppäveden-Hankasalmen kalatalousalueen käyttö- ja hoitosuunnitelman:


Käyttö- ja hoitosuunnitelman mukaiset rajoitukset voimaan

ELY-keskus on tehnyt päätöksen käyttö- ja hoitosuunnitelman rajoituksista:


Kalatalousalueen kokous 21.4.2022

Leppäveden-Hankasalmen kalatalousalueen kokous järjestetään 21.4.2022 klo 16.00 alkaen Laukaan Sarahovissa. Kokouksen aluksi tarkastetaan valtakirjat. Kokoukseen osallistuvilta toivotaan ennakkoilmoittautumista sähköpostiin: timo.meronen(at)ahven.net.


Käyttö- ja hoitosuunnitelma

Leppäveden-Hankasalmen kalatalousalueen käyttö- ja hoitosuunnitelma on toimitettu ELY-keskukselle hyväksyttäväksi. Suunnitelmaa käsitellään seuraavaksi Kymijoen kalatalouden yhteistyöryhmässä. Suunnitelma on luettavissa käyttö- ja hoitosuunnitelma-sivulla.


Kalatalousalueen yleiskokous

Leppäveden-Hankasalmen kalatalousalueen 20.4.2021 yleiskokouksen pöytäkirja on esillä kalatalousalueen virallisella ilmoitustaululla 26.4.-11.5.2021 osoitteessa: K-S Kalatalouskeskus, Kauppakatu 19 B 2. kerros Jyväskylä.


Leppäveden-Hankasalmen kalatalousalueen verkkosivut on uudistettu täysin. Uusi sivustokokonaisuus kattaa entiseen tapaan myös alueella toimivien osakaskuntien sivustot. Kullakin osakaskunnalla on oma sivustokokonaisuus käytettävissään. Keski-Suomen Kalatalouskeskus ry julkaisee helpon ohjeen osakaskuntien verkkosivujen päivittämiseksi. Aiemmalle alustalle tuotettu sisältö on pääosin siirretty uusiin sivustoihin mutta puutteita saattaa esiintyä. Pyydämme kaikilta malttia, sivustoja täydennetään vähitellen.


Takaisin etusivulle
Leppäveden-Hankasalmen kalatalousalue

www.leppavedenhanksalmenkalatalousalue.fi

© Leppäveden-Hankasalmen kalatalousalue 2023 | Sivuston toteutus: DevNet.fi